Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@06:21:47 GMT

فردا در قم تعطیل رسمی و عزای عمومی اعلام شد

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۶۱۰۰۱۳

فردا در قم تعطیل رسمی و عزای عمومی اعلام شد

به گزارش شامگاه حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س)در پیام مشترک آیت الله سیدمحمد سعیدی تولیت آستان مقدس حضرت معصومه و سیدمحمدتقی شاهچراغی استاندار قم آمده است: ارتحال مرجع عالی‌قدر آیت‌الله حاج سید محمدعلی علوی‌گرگانی که عمر گرانمایه و پر برکت خویش را صرف پرورش شاگردان فاضل و متعهد نموده و در عرصه‌های گوناگون جنگ حق علیه باطل مجاهدانه به تبیین و تعلیم و تربیت پرداختند، موجب تاثر و تالم فراوان گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیام حاکیست: ایشان فقیه وارسته‌ای بودند که به مردم داری و مهربانی، بصیرت، زهد و تقوا، معنویت و پارسایی شهرت داشتند و در بزنگاه های حساس پشتیبان موثری برای ایران عزیز، انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی بودند و گام‌هایشان همواره در جهت رفع موانع ظهور منجی عالم بشریت بود.

در ادامه پیام آمده است: اینجانبان با توجه به نقش و جایگاه برجسته علمی، معنوی، اخلاقی و مردمی این مرجع عالی مقام، ضمن تسلیت ارتحال ایشان به پیشگاه حضرت ولی‌عصر(عج) محضر مقام معظم رهبری، حوزه‌های علمیه، شاگردان ایشان و مردم شریف استان های عالم پرور قم و گلستان و بیت مکرم آن عزیز سعید، روز پنجشنبه ۲۶ اسفندماه جاری را در استان قم، عزای عمومی اعلام می‌نماییم و از درگاه خداوند متعال علو درجات و همنشینی با اهلبیت عصمت را برای آن‌ عالم مجاهد و وارسته مسالت داریم.

همچنین????به گزارش روابط عمومی استانداری قم، در پی ارتحال آیت الله العظمی علوی گرگانی هیات دولت جمهوری اسلامی ایران  در مصوبه ای پنجشنبه 26 اسفند ماه را در قم عزای عمومی و تعطیل رسمی اعلام کرد.
براساس این مصوبه فردا در استان قم همه دستگاه های اجرایی بجز  بانک ها ، دستگاه های خدمت رسان و امدادی تعطیل خواهند بود.

آیت‌الله سید محمدعلی علوی گرگانی پس از یک دوره بیماری عصر دیروز در ۸۲ سالگی در بیمارستان شهید بهشتی قم دارفانی را وداع گفت.

آیین تشییع پیکر مطهر این عالم ربانی، امروز در گرگان و فردا در قم برگزار خواهد شد.

برچسب‌ها سید محمدتقی شاهچراغی مرجعیت تقلید شیعه قم آیت الله سید محمدعلی علوی گرگانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سید محمدتقی شاهچراغی مرجعیت تقلید شیعه قم سید محمدتقی شاهچراغی مرجعیت تقلید شیعه قم علوی گرگانی آیت الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۱۰۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه آنفلوآنزای اسپانیایی ۱۹۱۸ جهان را دگرگون کرد

خبرگزاری علم‌وفناوری آنا- هدا عربشاهی: عنوان عالم‌گیری آنفلوآنزای اسپانیایی برای ما مردم زیسته در سومین دهه قرن ۲۱ که دیری نیست از کابوس کووید-۱۹ تقریبا رهایی یافته‌ایم، خیلی غریب نیست. ویروس آنفلوآنزا اوایل سال 1918 در صبحی بهاری از تب و گلو درد آشپز کمپ فانستن در درمانگاهی در ایالت کانزاس به ثبت رسید. نام این آشپز آلبرت گیچل بود. تا ظهر همان روز در درمانگاه بیش‌از صد مورد گلودرد و تب و سردرد گزارش شد.

در هفته‌های بعد، تعداد بیماران آنچنان زیاد شد که افسر پزشک مخصوص کمپ درخواست کرد سوله‌ای برای اسکان همۀ آنها تهیه شود. شاید این آشپز نگون‌بخت نخستین فرد مبتلا به آنفلوآنزای اسپانیایی نبوده باشد. از سال ۱۹۱۸ تا روزگار کنونی مردم پیوسته دربارۀ نقطۀ آغاز این عالم‌گیری گمانه‌زنی کرده‌اند.

کتاب سوار رنگ‌پریده به قلم لورا اسپینی که به تازگی با ترجمه ساقی نخعی‌زاده و به‌همیت نشر آفتابکاران منتشر شده با پیش‌گفتاری مسعود یونسیان آغاز می‌شود. یونسیان که خود استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران است دربارۀ این کتاب ارزشمند معتقد است که هرچند نویسنده این کتاب را در سال ۲۰۱۷ نوشته یعنی دو سال قبل از بروز عالم‌گیری کووید-19 ولی بسیاری از موضوعاتی که در این کتاب به آنها پرداخته شده آنچنان شبیه مشکلاتی‌اند که در پاندمی اخیر تجربه کرده‌ایم که خواننده ممکن است تصور کند این کتاب بعد از رخداد ویروس کرونا در جهان و در سال ۲۰۲۰ به نگارش درآمده است.

از نکات برجستۀ کتاب لورا اسپینی این است که او در شیوۀ نگارش کتاب ضمن انطباق با اصول مدرن اپیدمیولوژی به این اثر ماهیتی رمان‌گونه داده به‌گونه‌ای که خواننده را مشتاق و ترغیب به مطالعه آن می‌کند. 

مسعود یونسیان می‌گوید که کلیه فصول کتاب را بعد از ترجمه خوانده و از دقت و امانت‌داری ساقی نخعی‌زاده در مقام مترجم، به شگفت آمده و از این‌رو، به‌عنوان متخصص اپیدمیولوژی مطالعۀ این کتاب را نه فقط رای عموم جامعه مفید دانسته که به‌ویژه برای استادان و دانشجویان رشتۀ اپیدمیولوژی ضروری می‌داند.

مقالات اسپینی را مجلات نشنال‌جئوگرافیک، نیچر، اکونومیست و دیلی‌تلگراف منتشر کرده‌اند. او همچنین دو رمان به نام‌های «دکتر» و «زندگان» و یک کتاب در حوزۀ تاریخ شفاهی به نام «خیابان مرکزی: سیمای یک شهر اروپایی» نوشته است.

اسپینی در «سوار رنگ‌پریده» داستان این بیماری عالم‌گیری کم‌توجه شده را بازگو می‌کند و از هند تا برزیل، از ایران تا اسپانیا و از آفریقای جنوبی تا اوکراین آن را ردیابی می‌کند. او با تکیه بر یافته‌های آخرین تحقیقات در رشته‌های ویروس‌شناسی، همه‌گیرشناسی، روان‌شناسی و اقتصاد فاجعه‌ای را روایت می‌کند که پیامدهایش طی چند دهه عالم بشریت را دگرگون کرد و امروزه هم همچنین اثرش را به رخ می‌کشد. کتاب سوار رنگ‌پریده تاکنون به بیست زبان دیگر ترجمه شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توزیع 725 تن کود کشاورزی در ساری
  • فال انبیا فردا چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • تمرین استقلال تعطیل شد
  • لیگ برتر بسکتبال| صعود طبیعت به فینال با پیروزی مقابل ذوب آهن/ تهرانی‌ها حریف گرگانی‌ها شدند
  • فقدان مرحوم ماموستا فخری یک ضایعه بود
  • طرح دانشگاه حکمت بنیان در ۱۰ دانشگاه اجرایی شد
  • گلایه شهروندان گرگانی از نصب دکل مخابرات در جنگل + فیلم
  • خسروپناه: استاد زمانی معلم واقعی است که عالم زمانه باشد
  • چگونه آنفلوآنزای اسپانیایی ۱۹۱۸ جهان را دگرگون کرد
  • برگزاری مراسم بزرگداشت آیت الله رئوفی